Chocolade-banaanmousse met kokos

  • 2 personen
  • eenvoudig
  • 25 minuten
  • nagerecht
Chocolade-banaanmousse met kokos

Ingrediënten

2 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Pureer de bevroren bananen met het vanillemerg en de cacao. Voeg zoveel kokos- of sojamelk toe dat het een dikke vla wordt.

Stap 2

Roer de kokosrasp er door en verdeel het mengsel over 2 glazen. Zet circa 1 uur in de diepvries.

Stap 3

Klop eventueel de koude soja‘room' op. Garneer de chocolademousse met een toef sojaroom en bramen.

Voedingswaarden

Energie290 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet6 g
Koolhydraten32 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten8 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

weekendveganistisch

Tips

Spatel een deel van de opgeklopte sojaroom door de mousse.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.