Chicken parmesan met spaghetti

Wie is er nu niet gek op pasta? En met een kipschnitzel en lekkere tomatensaus erbij is succes gegarandeerd!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Chicken parmesan met spaghetti

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de ovengrill voor. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de schnitzels rondom lichtbruin en gaar. Verwarm de pastasaus in een steelpan op de lage stand.

Stap 2

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg intussen de schnitzels op de met bakpapier beklede bakplaat en schep de saus erop. Beleg met de mozzarella en Parmezaanse kaas en gratineer boven in de oven tot de kaas gesmolten is.

Stap 3

Serveer de spaghetti met de rucola, gegratineerde schnitzels en saus.

Voedingswaarden

Energie715 kcal
Vetten31 g
waarvan: verzadigd vet11 g
Koolhydraten69 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten38 g
Zout2.7 g

Trefwoorden

vleesfamiliedoordeweekklaar in 20 minutenpasta's

Tips

Lekker met basilicum.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.