Carpacciorolletjes

Een klassieker, maar dan net even anders geserveerd: carpaccio op een soepstengel! Een makkelijk borrelhapje dat je zo uit de hand kunt eten.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • voorgerecht
Carpacciorolletjes

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verdeel over elk plakje carpaccio een dun laagje truffelmayonaise en 2 blaadjes rucola.

Stap 2

Halveer de soepstengels. Leg op elk plakje carpaccio een halve soepstengel en rol op.

Stap 3

Zet de carpacciorolletjes in een (wijn)glas en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas uit de verpakking carpaccio.

Voedingswaarden

Energie126 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten8 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten8 g
Zout0.3 g

Trefwoorden

vleesfamilieweekendspeciale dagenkerstfeestjeborrelhapjeborreloud & nieuw

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.