Camembertdip met druiven
De oven in, even wachten, dippen met stokbrood en genieten maar! Simpel, maar oh zo lekker.
- 4 personen
- eenvoudig
- 5 minuten
- klein gerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Haal de camembert uit de verpakking en leg terug in het houten bakje. Kerf in de bovenkant een kruis in de camembert en steek de tijm erin. Knip de druiven in kleinere trosjes, verdeel over een bakplaat met bakpapier en zet de kaas erbij. Besprenkel de kaas en druiven met de honing.
Stap 2
Zet de camembert met de druiven in de oven. Leg het stokbrood erbij. Bak alles 8-10 min. in de oven tot de kaas gesmolten en stokbrood knapperig is.
Stap 3
Snijd het stokbrood in plakjes. Serveer de camembert met de warme druiven en het stokbrood om te dippen.