Camembert uit de oven met cranberry's en noten
Lekker als voorgerecht, hapje én als nagerecht in plaats van een kaasplankje: camembert uit de oven. De toppings geven de romige kaas nog meer smaak.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- nagerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Neem de camembert uit het folie en leg de kaas terug in het houten doosje. Maak met een mes in de bovenkant van de camembert 3-4 inkepingen.
Stap 2
Zet de camembert 12-15 minuten in het midden van de oven. Leg eventueel een bakplaat eronder voor als de kaas gaat uitlopen.
Stap 3
Verwarm intussen de balsamicoazijn met het sinaasappelsap en de honing. Schep de noten en cranberry's erdoor. Verdeel dit mengsel over de warme camembert en garneer met een takje rozemarijn. Lekker met rozijnenbrood.