Brunchplank

Laat iedereen zijn eigen bagel beleggen en maak er een feestje van aan tafel met deze brunchplank vol lekkers.

  • 8 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • lunch
Brunchplank

Ingrediënten

8 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bak de bagels af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Verdeel intussen alle overige ingrediënten, op de boter, eieren en 1 eetl. bieslook na, in componenten over een grote borrel- of broodplank.

Stap 3

Verhit de boter in een koekenpan. Breek de eieren in de pan en roer rustig door, tot het ei net gestold is. Roer er 1 eetl. bieslook door en breng op smaak met zout en peper.

Stap 4

Snijd de bagels open en leg met het roerei op de plank. Beleg de bagels naar wens met bijvoorbeeld roomkaas, zalm, komkommer, bietensalade en rode ui. Of beleg een bagel met ham, kaas, tomaat, sla, roerei en ketchup.

Voedingswaarden

Energie567 kcal
Vetten35 g
waarvan: verzadigd vet17 g
Koolhydraten30 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten31 g
Zout2.8 g

Trefwoorden

weekendbrunchbroodvislunch

Tips

Vul de brunchplank verder aan met plakjes avocado, plakjes radijs, uitgebakken gerookt ontbijtspek en gerookte kipfiletplakjes.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.