Brioche wentelteefje-sticks

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • brunch
Brioche wentelteefje-sticks

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Halveer het (brioche)brood en snijd het in repen. Klop de eieren los en klop vervolgens de melk erdoor. Klop de specerijen erdoor.

Stap 2

Leg de broodrepen in het mengsel en laat een paar tellen weken. Smelt 2 eetlepels boter in een koekenpan op een lage stand en bak hierin de broodrepen in porties in circa 15 minuten aan alle kanten goudbruin.

Stap 3

Leg de repen op een bord en bestrooi met de citroenrasp, stroop en/of poedersuiker.

Voedingswaarden

Energie785 kcal
Vetten36 g
waarvan: verzadigd vet18 g
Koolhydraten96 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten18 g
Zout0.2 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchbroodpasenspeciale dagenkerstleftoversoud & nieuwbriochewentelteefjes

Tips

Serveer met een luxe mochaccino. Zet 200 ml sterke espresso. Verwarm 500 ml melk en schuim deze op met een melkschuimer of staafmixer. Laat 75 gram fijngehakte pure chocolade smelten in de koffie. Pureer met een staafmixer met de helft van de opgeklopte melk, totdat alles goed gemengd en schuimig is. Giet de koffie in glazen, giet de rest van de opgeklopte melk erbij en bestrooi met cacaopoeder.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.