Breakfast burrito's met zoete aardappel

Stevige trek? Ga dan voor een breakfast burrito recept. In Mexico en Amerika zijn ze er dol op! Vul ‘m met wat je lekker vindt, bijvoorbeeld met zoete aardappel en bonen.

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • lunch
Breakfast burrito's met zoete aardappel

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de olijfolie met komijnpoeder en roer dit door de aardappelblokjes. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over de bakplaat en bak in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege.

Stap 2

Beleg de tortilla's in het midden met wat aardappelblokjes, bonen, tomaat, koriander, bosui en de kaas.

Stap 3

Vouw de tortilla's dicht en bestrijk ze rondom met de olie. Bak de tortilla's rondom goudbruin in een droge, hete koekenpan. Snijd voor het serveren doormidden.

Voedingswaarden

Energie540 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet7 g
Koolhydraten67 g
waarvan: suikers0 g
Vezels9 g
Eiwitten17 g
Zout1.9 g

Trefwoorden

weekendontbijtbrunchZonder vlees of visvegetarischlunchwraps, rolletjes & taco's

Tips

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Cookies en Poiesz

Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Wilt u weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.