Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas

Ingrediënten

4 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de Italiaanse bollen horizontaal en verticaal een stukje in, zodat er blokjes ontstaan. Snijd niet helemaal tot de bodem.

Stap 2

Meng de boter met de knoflook, peterselie en tweederde van de kaas. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel deze kruidenboter voorzichtig tussen de inkepingen van het brood.

Stap 3

Bestrijk de bovenkant van de bollen ook met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Voedingswaarden

Energie320 kcal
Vetten19 g
waarvan: verzadigd vet12 g
Koolhydraten26 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten9 g
Zout1 g

Trefwoorden

familieweekendbrunchbroodpasenZonder vlees of visborrelhapjeborrel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.