Bloemkoolcurry met kip en rijst

Een geurige curry met kip en bloemkool waarin de groenten zacht stoven en de saus vol smaak zit. Lekker om te eten met rijst.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 20 minuten
  • hoofdgerecht
Bloemkoolcurry met kip en rijst

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 2

Snijd intussen de bloemkool in roosjes en schep om met de olie en het komijnzaad, en breng op smaak met zout. Verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

Stap 3

Verwarm intussen de kipcurry in een hapjes pan op een matige stand. Snijd de selderij grof.

Stap 4

Serveer de rijst met de bloemkool en curry. Bestrooi met de selderij.

Voedingswaarden

Energie438 kcal
Vetten13 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten59 g
waarvan: suikers0 g
Vezels4 g
Eiwitten18 g
Zout1.3 g

Trefwoorden

familiedoordeweekkipherfstgezondcurry

Tips

In plaats van bloemkool kun je ook broccoli roosteren.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.