Bloemkoolcurry met kip en rijst
Een geurige curry met kip en bloemkool waarin de groenten zacht stoven en de saus vol smaak zit. Lekker om te eten met rijst.
- 4 personen
 - eenvoudig
 - 20 minuten
 - hoofdgerecht
 
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snijd intussen de bloemkool in roosjes en schep om met de olie en het komijnzaad, en breng op smaak met zout. Verdeel over de met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.
Stap 3
Verwarm intussen de kipcurry in een hapjes pan op een matige stand. Snijd de selderij grof.
Stap 4
Serveer de rijst met de bloemkool en curry. Bestrooi met de selderij.