Bitterballen met oranje aioli

Wie zegt er nee tegen bitterballen? Dip ze in een zelfgemaakte oranje aioli, extra lekker!

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 20 minuten
  • klein gerecht
Bitterballen met oranje aioli

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Rooster de paprika's en knoflook circa 30 minuten in de oven op 175ºC. Roer de eidooiers los met de mosterd en azijn. Giet druppelsgewijs zonnebloemolie erbij.

Stap 2

Pureer de paprika's en de teentjes knoflook en roer door de mayonaise. Frituur de bitterballen of kies voor ovenbitterballen en serveer met de aioli.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

vleesfamiliespeciale dagenfeestjeborrelhapjeborrel

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.