Beenhamrolletjes met rucolatomatensalsa

In plakjes beenham kun je van alles lekkers rollen. Maar zorg voor een beetje beet. Wij kiezen voor zongedroogde tomaat en rucola

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • klein gerecht
Beenhamrolletjes met rucolatomatensalsa

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bewaar 8 blaadjes rucola. Hak de rest van de rucola fijn. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Snipper de ui heel fijn. Meng de fijngehakte rucola, tomaat en ui. Breng op smaak met peper.

Stap 2

Besmeer de ham met de mayonaise. Verdeel de rucolasalsa erover en rol op.

Stap 3

Snijd de rolletjes door en leg ze op een schaal. Garneer met de achtergehouden rucola.

Voedingswaarden

Energie93 kcal
Vetten7 g
waarvan: verzadigd vet1 g
Koolhydraten2 g
waarvan: suikers0 g
Vezels1 g
Eiwitten5 g
Zout0.8 g

Trefwoorden

speciale dagenborrelhapjeborrelwinteroud & nieuw

Tips

Vervang de ham door een plakje jonge kaas voor een vegetarisch hapje.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.