Bananenbroodmuffins

Geweldig geschikt als ontbijt of tussendoortje: bananenbroodmuffins. Wist je dat je deze muffins ook goed kunt invriezen? Kun je alvast een voorraadje maken, bijvoorbeeld als traktatie!

  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • nagerecht
Bananenbroodmuffins

Ingrediënten

6 stukken

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de bananen en meng met de olie, suiker en het ei. Roer goed door elkaar.

Stap 2

Meng het bakmeel met het bakpoeder en de koekkruiden. Giet het bananenmengsel erbij en roer de walnoten erdoor.

Stap 3

Schep het beslag in de cakevormpjes en zet ze in de muffinvorm. Bak in de oven in circa 25 minuten goudbruin.

Voedingswaarden

Energie280 kcal
Vetten16 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten28 g
waarvan: suikers0 g
Vezels2 g
Eiwitten6 g
Zout0.3 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchpasenfeestjekinderenin de pauze (snack)high teaklein gebakleftoverskinderfeestjemoederdagmuffinspicknickcupcakes

Tips

Wil je van deze muffins echte verwenmuffins maken? Voeg dan nog stukjes chocolade toe aan het beslag.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.