Bananenbrood met hazelnoot
Op zoek naar een lekker recept voor bananenbrood? Probeer deze met hazelnoot eens! In 20 minuten staat het beslag in de oven. Even bakken, laten afkoelen en smullen maar.
- 8 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- tussendoortje
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180ºC. Maal de hazelnoten grof met de staafmixer en rooster lichtbruin op een bakplaat in de oven. Laat afkoelen.
Stap 2
Pureer intussen de bananen. Klop de boter met de speculaaskruiden en een snuf zout glad. Voeg de eieren een voor een toe en klop goed door.
Stap 3
Klop het bakmeel, de baksoda en hazelnoten erdoor. Klop dan de karnemelk en gepureerde banaan door het beslag. Giet het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven in circa 45 minuten gaar. Laat afkoelen en snijd in plakken.