Bagels met roomkaas en gerookte zalm

De nummer één ontbijtklassieker uit New York! Benieuwd hoe je dit bagel recept met zalm en cream cheese maakt? Check ’t hier.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • lunch
Bagels met roomkaas en gerookte zalm

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bak de bagels indien nodig af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze open en laat even afkoelen. Meng intussen de roomkaas met de bieslook en breng op smaak met zout en peper.

Stap 2

Bestrijk de bagels met de roomkaas en verdeel wat veldsla erover. Leg de gerookte zalm erop en bestrooi met de kappertjes. Leg de broodkapjes erop.

Voedingswaarden

Energie475 kcal
Vetten22 g
waarvan: verzadigd vet11 g
Koolhydraten50 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten19 g
Zout2.3 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchklaar in 20 minutenvissandwichlunchpicknick

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.