Bagels met kruidige feta-omelet

  • 4 personen
  • gemiddeld
  • 15 minuten
  • lunch
Bagels met kruidige feta-omelet

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Klop de eieren in een grote kom los met een snufje zout, peper, de bosui, kruiden en feta. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbak­laag en giet het eimengsel erin. Laat op middelhoge stand stollen en keer de omelet met behulp van een bord om. Bak nog een halve minuut en laat de omelet op een bord glijden. Laat helemaal afkoelen en dek af met folie.

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Snijd de broodjes open en besmeer ze met de roomkaas. Beleg ze met een stuk koude of opgewarmde omelet.

Stap 2

Leg er naar wens nog wat takjes peterselie tussen en verkruimel extra feta erover. Neem eventueel mee in een broodtrommel voor de lunch.

Voedingswaarden

Energie490 kcal
Vetten21 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten50 g
waarvan: suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten24 g
Zout2.2 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbrunchbroodpasenspeciale dagenklaar in 20 minutenZonder vlees of viskinderenlunchpicknick

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.