Auberginerolletjes
Lekker voor bij de borrel of als amuse: auberginerolletjes met kikkererwtenpasta! Een lekkere vegetarische snack en ook nog eens gezond! Wat wil je nog meer?
- 4 personen
- gemiddeld
- 20 minuten
- klein gerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit 3 eetlepels olijfolie in een grillpan. Snijd 1-2 aubergines in de lengte in plakken van 0,5 cm dik. Gril de plakken aubergine in circa 5 minuten aan beide kanten gaar (voeg indien nodig meer olie toe).
Stap 2
Pureer intussen de kikkererwten met de salieblaadjes, 1⁄2 bakje tuinkers, het limoensap en 3-4 eetlepels olijfolie.
Stap 3
Bestrijk de aubergine met de kikker- erwtenpasta en bestrooi met 1⁄2 bakje tuinkers. Rol de plakken op en serveer.