Auberginenoedels met hoisin, spinazie en linzen
Dit snelle Aziatische gerecht is helemaal vega en zet je doordeweeks binnen 20 minuten op tafel.
- 4 personen
- eenvoudig
- 20 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verhit in een wok 2 el olie. Bak de aubergine in 6-8 min. lichtbruin en gaar.
Stap 2
Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olie. Voeg de spinazie in 2 porties toe en laat al omscheppend slinken en het vocht verdampen.
Stap 3
Meng voor de woksaus de hoisinsaus met de sojasaus en het limoensap.
Stap 4
Voeg de spinazie met de linzen toe aan de aubergine. Schep de noedels met de woksaus erdoor en bak nog 2 min. op een hoge stand. Breng op smaak met peper.
Stap 5
Verdeel de noedels over 4 kommen.