Andijvieschotel met ham en kaas

Andijvie is niet alleen geschikt voor stamppot, maar ook voor ovenschotels. Maak deze ovenschotel met romige ham en komijnekaas en geniet van een hartig, verwarmend gerecht.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 10 minuten
  • hoofdgerecht
Andijvieschotel met ham en kaas

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de selderij fijn en halveer de kaasblokjes.

Stap 2

Roer de aardappelpuree in een ruime kom los en meng de mosterd en selderij erdoor. Meng de andijvie er goed door en vervolgens de kaas, uitjes en ham. Verdeel de andijviepuree over de ovenschaal. Bestrooi met het paneermeel.

Stap 3

Bak de schotel in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin.

Voedingswaarden

Energie387 kcal
Vetten14 g
waarvan: verzadigd vet6 g
Koolhydraten41 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten21 g
Zout2.4 g

Trefwoorden

familiedoordeweekovengerechtgroenteherfstovenschotel

Tips

Zin in iets anders? Gebruik gerookte kip in plaats van hamblokjes.

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.