Aardbeientulpen op brood

Maak in een handomdraai een kunstwerkje van je boterham met deze aardbeientulpen. Perfect voor het ontbijt op bed voor Moederdag.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 30 minuten
  • lunch
Aardbeientulpen op brood

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Bestrijk het brood met zuivelspread. Verwijder voorzichtig de kroontjes van de aardbeien, halveer de aardbeien in de lengte en snijd er aan de onderkant een puntje uit, zodat je een tulpvorm krijgt.

Stap 2

Leg de aardbeientulpen met de snijkant naar boven op de zuivelspread, maak passende steeltjes van bieslook en leg aan beide kanten van de steeltjes muntblaadjes.

Voedingswaarden

Energie300 kcal
Vetten9 g
waarvan: verzadigd vet3 g
Koolhydraten42 g
waarvan: suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten11 g
Zout1.3 g

Trefwoorden

familieweekendontbijtbroodspeciale dagenZonder vlees of visvegetarischlunchmoederdagfruit

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.