Aardappelpuree met kropsla, bieslook en krulpeterselie
In deze aardappelpuree proef je de lente! Heerlijk als bijgerecht bij varkenshaas of vis. Serveer met bieslook en krulpeterselie.
- 4 personen
- eenvoudig
- 25 minuten
- bijgerecht
Ingrediënten
4 personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de aardappels met de ongepelde teen knoflook in circa 20 minuten gaar. Giet af, verwijder het vel van de knoflook en stamp samen met de aardappels, boter en melk tot een smeuïge puree.
Stap 2
Meng de sla, bieslook en peterselie erdoor. Breng op smaak met peper.
Voedingswaarden
Energie326 kcal
Vetten12 g
waarvan: verzadigd vet8 g
Koolhydraten45 g
waarvan: suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten7 g
Zout0.18 g