Wintersalade met spek en blauwe kaas

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • voorgerecht
Wintersalade met spek en blauwe kaas

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Kook de cranberry's met suiker en water. Zorg dat ze net niet uit elkaar vallen. Laat ze afkoelen.

Stap 2

Snijd de voet van de aspergetips af. Kook de aspergetips 3 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen.

Stap 3

Bak het ontbijtspek aan beide kanten. Laat de krokante repen uitlekken op een velletje keukenrol.

Stap 4

Snijd de champignons in vieren en scheur de oesterzwammen in reepjes. Bak deze 4 minuten, laat ze uitlekken en afkoelen.

Stap 5

Meng de olijfolie met de wijnazijn en voeg de cranberry's samen met het vocht toe.

Stap 6

Breek de Roquefort in stukken.

Stap 7

Snijd de radijsjes in dunne plakken.

Voedingswaarden

Geen voedingswaarden beschikbaar

Trefwoorden

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.