Wintersalade met spek en blauwe kaas
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- voorgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de cranberry's met suiker en water. Zorg dat ze net niet uit elkaar vallen. Laat ze afkoelen.
Stap 2
Snijd de voet van de aspergetips af. Kook de aspergetips 3 minuten, giet ze af en laat ze afkoelen.
Stap 3
Bak het ontbijtspek aan beide kanten. Laat de krokante repen uitlekken op een velletje keukenrol.
Stap 4
Snijd de champignons in vieren en scheur de oesterzwammen in reepjes. Bak deze 4 minuten, laat ze uitlekken en afkoelen.
Stap 5
Meng de olijfolie met de wijnazijn en voeg de cranberry's samen met het vocht toe.
Stap 6
Breek de Roquefort in stukken.
Stap 7
Snijd de radijsjes in dunne plakken.