Zakelijk boodschappen bestellen voor je bedrijf?

Is het aan jou om de zakelijke borrel of de dagelijkse lunch binnen een bedrijf te verzorgen? Denk dan eens aan zakelijk bestellen. Dit scheelt veel tijd. Bij Poiesz is het ook mogelijk om je zakelijke boodschappen te bestellen. Deze zakelijke boodschappen bestel je eenvoudig op rekening.

 

Maak nu een zakelijk Mijn Poiesz account aan. Zodra deze is beoordeeld en goedgekeurd, bestel je snel en eenvoudig al je boodschappen op rekening. Reserveer een vast bezorgmoment en profiteer gegarandeerd van verse producten. Poiesz heeft de krachten gebundeld met Van Smaak. Samen laten we onze klanten ervaren hoe divers en veelzijdig de voedingsproducten van Noord-Nederland zijn.

 

De zakelijke boodschappen online bestellen kan snel en eenvoudig via de webwinkel. Dit scheelt tijd en sjouwen. Al je boodschappen betaal je op rekening. Toch liever met PIN betalen? Ook dat kan. Door een vast bezorgmoment te selecteren, worden je boodschappen altijd op de gewenste dag binnen een vast tijdsblok bezorgd. Vertel ons waar in je pand wij de boodschappen kunnen bezorgen, zoals bijvoorbeeld de bedrijfskantine en wij sjouwen je boodschappen naar die plek. Ontdek de voordelen!

 

Hoe werkt het?
  1. Maak een ‘Mijn Poiesz’ account aan en geef aan dat je een zakelijke klant bent.
  2. Na goedkeuring van de aanvraag ontvang je hierover een mail en kun je vanaf dat moment op rekening bestellen.
  3. Direct bestellen zonder dat je goedkeuring hebt ontvangen? Dat kan, je kunt dan aan de deur bij bezorging betalen (alleen PIN).