Pitabrood met vissticks en tzatziki

Als er iets kidsproof is, dan zijn het wel vissticks. Dankzij de volkoren pitabroodjes krijg je ook nog meer vezels binnen dan wanneer je witte pitabroodjes gebruikt.

  • 4 personen
  • eenvoudig
  • 15 minuten
  • hoofdgerecht
Pitabrood met vissticks en tzatziki

Ingrediënten

4 personen

Pre-voorbereiding

Voorbereiding

Bereidingswijze

Stap 1

Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.

Stap 2

Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.

Stap 3

Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 4

Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.

Voedingswaarden

Energie516 kcal
Vetten20 g
waarvan: verzadigd vet2 g
Koolhydraten63 g
waarvan: suikers0 g
Vezels8 g
Eiwitten22 g
Zout2 g

Trefwoorden

familieweekendbrooddoordeweekviskinderenovengerecht

Welkom bij Poiesz Supermarkten!

We maken gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren, het verkeer op de website te analyseren en voor gepersonaliseerde advertenties. Ontdek meer over ons cookiebeleid en hoe jij jouw voorkeuren kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Door op "Accepteren" te klikken, stem je in met het gebruik van cookies.