Pitabrood met vissticks en tzatziki
Als er iets kidsproof is, dan zijn het wel vissticks. Dankzij de volkoren pitabroodjes krijg je ook nog meer vezels binnen dan wanneer je witte pitabroodjes gebruikt.
- 4 personen
- eenvoudig
- 15 minuten
- hoofdgerecht
Ingrediënten
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op de bakplaat en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking in het midden van de oven goudgeel en krokant.
Stap 2
Verhit intussen 2 el zonnebloemolie in een hapjespan of wok en bak de bevroren roerbakmix met de gyroskruiden op een hoge stand in ca. 6 min. beetgaar. Schep regelmatig om.
Stap 3
Rooster de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 4
Snijd elk broodje open en beleg met 1 el tzatziki en 3 vissticks. Serveer met de groenten en de rest van de tzatziki.