Online boodschappen bestellen en bezorgen in Menaam

Online boodschappen bestellen en bezorgen in Menaam is nog nooit zo makkelijk geweest. Het kan een geregel zijn om tussen je weekplanning door naar de supermarkt te gaan. Het online bestellen en bezorgen van de boodschappen is dan de ideale uitkomst. De bezorgservice van Poiesz Supermarkten in Menaam brengt je bestelling tot in de keuken.

 

 

 

De voordelen van online boodschappen doen bij Poiesz

Wil je weten of online boodschappen doen iets voor jou is? Boodschappen online bestellen wordt steeds populairder, ook in het Noorden van het land. We hebben daarom een overzicht gemaakt van een aantal voordelen van het online boodschappen doen.

 

  1. Ook online profiteer je van onze acties en wekelijkse aanbiedingen.
  2. Het gemak van online boodschappen doen. Je hoeft niet meer te sjouwen met zware boodschappen. Daarnaast bezorgen we de boodschappen in diverse tijdvakken. Zo kun je zelf bepalen wanneer jij de boodschappen geleverd wilt hebben.
  3. Je hebt meer regie over de totaalprijs. Tijdens het online bestellen zie je het totale bedrag.

Je boodschappen laten bezorgen in Menaam

Wanneer je online boodschappen hebt besteld, kun je aangeven of je het wilt laten bezorgen of zelf wilt ophalen. Bestellingen die vóór 23:00 uur worden gedaan, kunnen de volgende dag worden bezorgd.

 

Kies uit verschillende tijdsblokken die je bij het afronden van je online boodschappen te zien krijgt:

  • tussen 14:00 en 16:00 uur;
  • tussen 16:00 en 18:00 uur;
  • tussen 18:00 en 20:00 uur.

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Menaam

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Menaam. Bestel je voor 23.00 uur? De volgende dag heb jij de boodschappen bij je thuis, of kun jij ze afhalen in de Poiesz supermarkt in Menaam. Wij zorgen ervoor dat we op tijd de boodschappen bezorgen in het door jou aangegeven tijdvak.