Online boodschappen doen in Mantgum

Bestel eenvoudig jouw online boodschappen in Mantgum. Iedereen heeft wel eens een moment dat het aan tijd, zin of mogelijkheden ontbreekt om zelf naar de supermarkt in Mantgum te gaan. Heerlijk, de tassen en kratten kunnen in jouw voorraadkast blijven liggen, want de bezorgservice van Poiesz Supermarkten regelt het bezorgen van de boodschappen! Samen zorgen we ervoor dat je alle benodigde boodschappen online kunt bestellen.

 

 

 

De voordelen van online boodschappen doen bij Poiesz

Wil je weten of online boodschappen doen iets voor jou is? Boodschappen online bestellen wordt steeds populairder, ook in het Noorden van het land. We hebben daarom een overzicht gemaakt van een aantal voordelen van het online boodschappen doen.

 

  1. Ook online profiteer je van onze acties en wekelijkse aanbiedingen.
  2. Het gemak van online boodschappen doen. Je hoeft niet meer te sjouwen met zware boodschappen. Daarnaast bezorgen we de boodschappen in diverse tijdvakken. Zo kun je zelf bepalen wanneer jij de boodschappen geleverd wilt hebben.
  3. Je hebt meer regie over de totaalprijs. Tijdens het online bestellen zie je het totale bedrag.

Online boodschappen vandaag bestellen, morgen in huis of ophalen in Mantgum

Bij online boodschappen bestellen kun je ze de volgende dag in huis verwachten of ophalen in onze winkel in Mantgum. Dit geldt voor bestellingen die vóór 23:00 uur zijn gedaan. Er wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag. Je kunt zelf een bezorgdatum en tijd kiezen uit de bezorgblokken die door ons zijn opgezet. Dit kan zowel overdag als in de avonduren.

 

Wanneer jij jouw bestelling wilt afhalen bij de Poiesz in Mantgum, kun je dit direct de volgende dag (m.u.v. zondag) na 14:00 uur afhalen bij het Servicepoint in je eigen Poiesz Supermarkt.

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Mantgum

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Mantgum. Bestel je voor 23.00 uur? De volgende dag heb jij de boodschappen bij je thuis, of kun jij ze afhalen in de Poiesz supermarkt in Mantgum. Wij zorgen ervoor dat we op tijd de boodschappen bezorgen in het door jou aangegeven tijdvak.