Online boodschappen doen in Gorredijk

Bestel eenvoudig jouw online boodschappen in Gorredijk. Iedereen heeft wel eens een moment dat het aan tijd, zin of mogelijkheden ontbreekt om zelf naar de supermarkt in Gorredijk te gaan. Heerlijk, de tassen en kratten kunnen in jouw voorraadkast blijven liggen, want de bezorgservice van Poiesz Supermarkten regelt het bezorgen van de boodschappen! Samen zorgen we ervoor dat je alle benodigde boodschappen online kunt bestellen.

 

 

 

Veelgestelde vragen over het bestellen en laten bezorgen van je online boodschappen

Online boodschappen doen hoeft niet moeilijk te zijn. Maar wanneer je dit voor het eerst doet zijn er misschien een aantal vragen waar je tegenaan loopt. Wij hebben de volgende veelgestelde vragen voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet.

 

Wat zijn de kosten voor het bestellen en bezorgen van mijn online boodschappen?

Wanneer je voor €40 aan boodschappen bestelt, bezorgen wij voordelig de boodschappen bij je thuis. U betaalt € 2,50 verzamelkosten per bestelling voor het verzamelen van uw boodschappen. Dit geldt voor zowel bezorg- als afhaalorders.

 

Kan ik mijn bestelling en/of bezorging ook nog aanpassen?

Je kunt jouw bestelling na het plaatsen ervan nog wijzigen. Dit kan tot de dag voordat je bestelling wordt bezorgd tot 23:00 uur. Voorbeeld: Je hebt voor dinsdag de bestelling geplaatst en kunt deze nog tot maandag 23:00 uur wijzigen.

 

Je kunt jouw bestelling wijzigingen in de webwinkel via 'Mijn Poiesz', 'Mijn bestellingen' en vervolgens klik je op de 'Details en contact' knop van de order die je wilt wijzigen. Onderaan de pagina vind je de groene 'wijzigen' knop. 

 

Meer vragen over het bestellen en laten bezorgen van je online boodschappen bij Poiesz? Wij hebben nog een aantal veelgestelde vragen op onze website.

Je online boodschappen gemakkelijk bestellen via onze webwinkel

Misschien ben je wel gewend om vertrouwd je boodschappen te doen in onze winkel in Gorredijk. Onze online webwinkel is overzichtelijk ingericht, waardoor je snel en gemakkelijk jouw online winkelmandje vult met je favoriete producten.

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Gorredijk

Bestel de wekelijkse boodschappen online bij Poiesz Supermarkten in Gorredijk. Bestel je voor 23.00 uur? De volgende dag heb jij de boodschappen bij je thuis, of kun jij ze afhalen in de Poiesz supermarkt in Gorredijk. Wij zorgen ervoor dat we op tijd de boodschappen bezorgen in het door jou aangegeven tijdvak.