Beste klant,

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Voor Poiesz Supermarkten is de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers van groot belang. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid als supermarkt heel serieus. Samen kunnen en zullen we ervoor zorgen dat de voedselvoorziening in Nederland op peil blijft en dat alles rondom de dagelijkse boodschappen zo normaal mogelijk verloopt.

 

We willen u via deze weg informeren over een aantal maatregelen die wij treffen rond het coronavirus om de gezondheid van klanten en medewerkers te beschermen en wat wij doen om onze winkels goed gevuld te houden.

 

We hebben een pagina aangemaakt met de veel gestelde vragen. Klik hier.

 

Goedgevulde schappen in onze winkels!

Samen met onze 5.000 medewerkers werken we hard om de schappen in de winkels gevuld te houden. De mensen in ons eigen distributiecentrum, de transportmedewerkers, de winkelmedewerkers en ook de leveranciers en de externe chauffeurs doen hun uiterste best om te zorgen dat iedereen boodschappen kan blijven doen. En daar slagen we momenteel goed in!

 

Helpt u ook mee? Doe dan uw boodschappen zoals u dat normaal ook doet. Dan houden we de voorraad in onze winkels op peil en is er voor iedereen voldoende beschikbaar.

 

Hygiëne in de winkels

Het voorkomen van lichamelijk contact heeft hierin prioriteit. Betaal daarom zoveel mogelijk contactloos (met pin) en leg bij contante betaling het geld op de toonbank. We volgen hierin de  contact- en hygiëneregels van het RIVM met als belangrijkste regel: houd, waar mogelijk, 1,5 meter afstand van elkaar.

 

In onze winkels maken we extra vaak schoon: we maken bijvoorbeeld pinautomaten, winkelkarretjes, handscanners en winkelmandjes regelmatig schoon. Medewerkers wassen hun handen voor en na ieder dienstblok. Ook hier is hygiëne erg belangrijk!

 

Online boodschappen doen

Doet u uw boodschappen online? Ook hier is het drukker dan gewoonlijk. Door de drukte kan het zijn dat op korte termijn een bezorgblok of een afhaalmogelijkheid niet beschikbaar is.

 

Als u hiertoe in staat bent wordt u verzocht om zelf uw boodschappen te doen bij uw Poiesz supermarkt zodat de mensen die noodgedwongen boodschappen bezorgd willen hebben, de mogelijkheid daartoe krijgen.

 

Normaal gesproken brengen we uw online bestelde boodschappen tot in de keuken als u dat wenst. Om persoonlijk contact te beperken zetten onze bezorgers bestellingen nu bij uw voordeur neer.

 

‘Ouderen uurtje’
Speciaal voor ouderen en kwetsbaren opent Poiesz van maandag tot en met zaterdag de deuren van 07.00 – 08.00 uur. Van iedereen die niet tot deze doelgroep behoort vragen we begrip en ruimte.

 

Dit betekent voor ouderen en kwetsbaren:

  • In alle rust winkelen.
  • Zo veilig mogelijk winkelen.
  • Alles kunnen kopen wat nodig is.

 

Deurbeleid

Ook bij Poiesz Supermarkt geldt het deurbeleid. Dit houdt in dat er per winkel een maximum aantal klanten naar binnen mag. Zo kan iedereen de voorgeschreven 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Het deurbeleid houdt in:

  • U mag alleen met winkelkar de winkel betreden.
  • Zijn de winkelkarren op? Dan wacht u buiten tot er weer een winkelkar beschikbaar is.
  • Voor onze slijterijen geldt: maximaal 1 klant naar binnen.

 

Samen door deze periode

Ook in deze extreme tijd staat Poiesz Supermarkten voor u klaar. We moeten het echter wel samen doen! Wij rekenen erop dat ook u in onze winkels de richtlijnen van het RIVM volgt. Op deze manier doen we allemaal het maximale om op een verantwoorde wijze door deze tijd te komen.

 

Dank voor uw medewerking en begrip. Zorg goed voor elkaar!

 

Met vriendelijke groet,

 

Directie en medewerkers Poiesz Supermarkten B.V.