Van G'woon tot OK€, Poiesz heeft het!

G'woon

g’woon is een nieuw merk, te vinden bij Poiesz. Met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. g’woon goed dus! Wie wil dat nu niet?

 

g’woon?! Ja, gewoon bedoelen we dus. Gewoon, maar dan een tikje ongewoon geschreven. Wat we beloven is g’woon goede producten voor gewone prijzen. Wij zijn nieuw bij Poiesz. En meer dan alleen een merk. Het is een manier om het leven te beleven: Het gaat g’woon om de kleine geluksmomentjes op een dag. Wat maakt u blij? Een moment voor uzelf? Of juist met familie of vrienden? Een lekker kopje koffie? Of de eerste zonnestralen op een zomerdag? 'Het leven is al best goed, je moet het g’woon even zien'.

 

OK€

Ons basismerk OK€ herkent u makkelijk aan het OK€ logo. Als u extra vriendelijk wilt zijn voor uw portemonnee, is OK€ een prima keuze. Het heeft een groot assortiment met dagelijkse producten, voor de laagste Poiesz prijs. Denk bijvoorbeeld aan knakworst, frisdrank of macaroni. Maar ook aan honden- en kattenvoer.


Het Perfekt merk

Ons huismerk Perfekt staat voor kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen en net zo goed als een A-merk, maar wel zo’n 20% voordeliger. Er is een breed assortiment aan Perfekt producten in het schap te vinden. Of het nu gaat om ontbijtproducten, sappen of schoonmaakartikelen, in bijna elke categorie bieden wij u een uitstekend product. Om een goede kwaliteit te blijven garanderen worden onze eigen merken getest door een consumentenpanel. Alleen als de artikelen een uitstekende beoordeling krijgen dan vindt u deze terug in het schap.